Boekhouder Zwolle

Wil je graag een boekhouder in Zwolle? Dat zijn wij in principe ook, digitaal gezien dan. Als je met ons een vergadering hebt, gaat dat via een videogesprek waardoor het net lijkt alsof we bij jou aan de keukentafel zitten. In werkelijkheid zitten we in Heerde, slechts twintig kilometer verderop. Mocht je dus graag toch wel een keertje langs komen om face to face met ons te praten, ben je er dus alsnog binnen een mum van tijd. Het is erg fijn om te weten dat we zo dicht bij jou zitten, mocht dit nodig zijn.

 

Onze medewerkers staan vol enthousiasme voor jou klaar om je zo goed mogelijk te helpen. We gaan heel secuur te werk om ervoor te zorgen dat al jouw financiële zaken tot in de puntjes zijn geregeld. Zo hoef je je hier zelf niet druk om te maken, en kun jij je dus gewoon focussen op de dingen die voor jou een stuk belangrijker zijn. Doordat alle vergaderingen gewoon via een videogesprek gaan, zul je niet eens merken dat wij in Heerde en niet in Zwolle zitten. Dat de afstand tussen Zwolle is natuurlijk niet heel ver, maar we zullen ervoor zorgen dat je niet zult merken dat deze afstand er überhaupt is.

 

Een boekhouder op afstand is niet alleen hartstikke handig, maar ook heel efficiënt. Zo hoef je dus niet helemaal naar het kantoor te komen of andersom. Dit scheelt ons beiden een hoop reistijd en reiskosten. De bonnetjes kun je, zodra je deze krijgt, naar ons toe sturen. Je kunt dan met je telefoon een foto maken en deze door mailen of appen. Hiermee voorkom je ook dat je al je bonnetjes moet sparen in een schoenendoos om deze vervolgens bij ons af te komen geven. Tegenwoordig moet alles op afstand, dus waarom zou je niet kiezen voor een boekhouder op afstand?