Boekhouder Zoetermeer

Boekhouder in Zoetermeer

 

Als je op zoek bent naar een nieuwe boekhouder en je woont in Zoetermeer of in de buurt daar van, dan zoek je waarschijnlijk ook in die regio naar een boekhouder. Op zich best logisch natuurlijk, want dat is wel zo handig als je naar het kantoor gaat voor een meeting. Eigenlijk is het dan ook best wel jammer dat wij niet in Zoetermeer, maar in Heerde zitten. Dat is zo’n 135 kilometer verderop, maar wij beloven je dat je niks van deze afstand zult merken als je voor ons kiest. Als tegenwoordig toch alles op afstand moet, dan kun je maar net zo goed ook kiezen voor een boekhouder op afstand, toch?

 

Oké, we zitten dus niet in de buurt van Zoetermeer. Maar toch zijn wij de beste optie voor jou! Onze werknemers staan nu al vol enthousiasme klaar om jou te gaan helpen met het regelen van al jouw financiële zaken. We zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken of naar om hoeft te kijken. Zo krijg jij dus weer meer tijd voor dingen die voor jou een stuk belangrijker zijn, zoals andere werkzaamheden of tijd doorbrengen met familie en vrienden.

 

Nou wil jij natuurlijk nog heel graag weten hoe wij er precies voor gaan zorgen dat de afstand tussen Zoetermeer en Heerde geen probleem zal worden. Nou, heel simpel: wij houden namelijk al onze vergaderingen via een videogesprek. Zo kunnen wij gewoon bij ons op kantoor blijven zitten en kun jij gewoon in jouw kantoor of thuis in de keuken blijven zitten. Bonnetjes kun je via de mail naar ons doorsturen in de vorm van een foto. Als je ons graag een keertje in het echt wil zien, dan kunnen we natuurlijk wel een keer naar jou toe komen.