Boekhouder Veenendaal

Als je in Veenendaal woont en je bent op zoek naar een nieuwe boekhouder, dan zul je waarschijnlijk op zoek gaan naar een bedrijf dat in Veenendaal of in de buurt hier van zit. Sorry, want daar zitten wij helaas niet. Nou ja, in principe zitten we overal. Ons kantoor is gevestigd in Heerde, maar doordat wij voornamelijk op afstand werken, zitten we overal waar jij ook zit. Onze vergaderingen gaan namelijk in de vorm van een videogesprek, waardoor de afstand tussen ons kantoor en jouw huis of kantoor helemaal niks uitmaakt. Ideaal dus, zo’n boekhouder op afstand!

 

Oké, een boekhouder die 75 kilometer verderop zit, klinkt wel wat veel en het schrikt je misschien een beetje af, maar dat is echt nergens voor nodig. Zoals hierboven genoemd gaan al onze vergaderingen op afstand door middel van een videogesprek. Zo is het dus net alsof wij bij jou aan de keukentafel zitten. Je merkt dus niks van de afstand tussen ons! Daarnaast is het ook niet nodig om elk kwartaal bij ons langs te komen om je bonnetjes af te geven. Deze kun je namelijk gewoon, zodra je die krijgt, naar ons sturen door er een foto van te maken en door te mailen of te appen. Dat is hartstikke handig, want dat is maar een paar seconde werk. Bovendien bespaart het je ook een hoop reiskosten en reistijd.

 

Het feit dat wij voornamelijk op afstand werken, is natuurlijk niet de enige reden waarom je voor ons zou moeten kiezen. Wij zijn simpelweg gewoon de beste in wat we doen. Onze medewerkers gaan ontzettend secuur te werk en denken met jou mee in wat het beste is voor jou. Hierdoor hoef jij niet meer om te kijken naar je financiële zaken, maar kun je met een gerust hart alles aan ons overlaten.