Boekhouder Utrecht

Als je op zoek gaat naar een nieuwe boekhouder, zoek je er waarschijnlijk eentje die in Utrecht gehuisvest is. Logisch misschien, want waarom zou je er eentje kiezen die een uur rijden van je vandaan zit? Maar als je er goed over nadenkt, is dat helemaal zo gek nog niet. Alles moet tegenwoordig op afstand, dus waarom zou je niet ook een boekhouder op afstand hebben? Zo ben je niet beperkt tot de bedrijven bij jou in de buurt, maar is de keuze veel ruimer. Je kunt dan dus echt kiezen voor een optie die jij graag wil, ongeacht de afstand tot jouw huis.

 

We zullen ervoor zorgen dat het feit dat wij een uur rijden van jou vandaan zitten, geen probleem zal zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk voor jou om foto’s te maken van je bonnetjes en deze door te sturen via de app of via de mail. Het is dan dus niet meer nodig om deze elk kwartaal bij ons af te geven op het kantoor. Daarnaast kunnen we voor een afspraak natuurlijk gewoon videobellen. Het lijkt dan net alsof we samen aan een tafel zitten, terwijl jij gewoon lekker thuis zit en de deur niet uit hoeft. Hiermee besparen we ook nog eens een hoop reistijd en reiskosten. Als je het fijn vindt om toch wel in het echt met elkaar af te spreken, kunnen we dit natuurlijk regelen.

 

Dat wij niet een boekhouder in Utrecht zijn, zul je niet merken wanneer wij voor je aan het werk zijn. We zetten namelijk ons beste beentje voor en doen er alles aan om het jou zo duidelijk en makkelijk te maken. Verder zorgen wij er uiteraard ook voor dat jouw financiële zaken tot in de puntjes geregeld zijn, zoals je ook verwacht van een boekhouder. Je financiën zijn bij ons dus in goede handen.