Boekhouder Tilburg

Woon je in Tilburg en ben je op zoek naar een nieuwe boekhouder? Grote kans dat je dan op zoek bent naar een bedrijf bij jou in de buurt. Helaas zitten wij niet in TIlburg, maar in Heerde, zo’n anderhalf uur rijden van jou vandaan. Hierdoor zijn wij echter niet minder geschikt om jouw nieuwe boekhouder te zijn. Wij werken namelijk voornamelijk op afstand. Hierdoor zul je de afstand tussen Tilburg en Heerde niet eens werken. Tegenwoordig gaat bijna alles op afstand, dus waarom zou je niet kiezen voor een boekhouder op afstand?

 

Alle vergaderingen gaan via een videogesprek waardoor je niet naar ons toe hoeft te komen. Het zal net lijken alsof wij bij jou aan de keukentafel zitten. Dit scheelt jou meteen een hoop tijd en kosten omdat je niet de hele tijd naar de boekhouder toe hoeft te gaan. Als je heel graag wilt dat we een keertje face to face afspreken, dan is het voor ons natuurlijk geen probleem om in de auto te stappen en richting Brabant te komen. Ook bonnetjes kunnen doorgestuurd worden door middel van een foto, dus ook dit kan gewoon op afstand. Je maakt simpelweg een foto van het bonnetje en appt of mailt deze naar ons toe.

 

Je financiële zaken regelen is natuurlijk niet zo’n feestje als de Tilburgse kermis, maar wij zullen er voor zorgen dat het een stuk minder saai wordt. We nemen namelijk de werklast over van jou, waardoor jij je weer kunt focussen op dingen die echt leuk zijn. Hierdoor heb je meer tijd voor je werk, voor je familie, of gewoon om een avondje op de bank te relaxen. We gaan erg secuur te werk en denken met jou mee om alles zo optimaal mogelijk te regelen. Je kunt ons honderd procent vertrouwen, waardoor jij je ook niet druk hoeft te maken om de financiële zaken.