Boekhouder Spijkenisse

Boekhouder in Spijkenisse

 

Als je in Spijkenisse woont en op zoek bent naar een nieuwe boekhouder, dan zul je er waarschijnlijk niet zo snel aan denken om eens te kijken naar opties die meer dan 150 kilometer van jou vandaan zitten. Dat is op zich best wel logisch, maar vraag jezelf ook eens af: waarom zou je jezelf beperken in je keuze door alleen maar bij jou in de buurt op zoek te gaan? Er zijn natuurlijk veel meer boekhouders in Nederland die jou heel goed kunnen helpen bij jouw financiële zaken. En als je echt de beste boekhouder wil hebben, dan moet je toch eens verder kijken dan je eigen woonplaats. En als je dat doet, dan kom je dus bij ons uit!

 

Wij zitten dus in Heerde en dat ligt niet zomaar om de hoek van Spijkenisse. Natuurlijk zijn we ons daar bewust van, maar wij beloven je dat jij helemaal niks zult merken van deze afstand. Onze vergaderingen gaan namelijk via een videogesprek. Jij kunt dus gewoon thuis blijven en wij kunnen ook in Heerde blijven. Win win dus! Er worden namelijk op deze manier een hoop reiskosten en reistijd bespaard. Het is net alsof we tegenover elkaar zitten, waardoor je ook niks merkt van de afstand tussen ons. Daarnaast is het heel handig dat je niet al je bonnetjes in een oude schoenendoos hoeft te bewaren en elk kwartaal bij ons af hoeft te geven. Je kunt hier namelijk gewoon, zodra je ze krijgt, een foto van maken met je mobiele telefoon en deze naar ons doorsturen via de app of via een mailtje.

 

Onze medewerkers gaan tot het gaatje om jouw financiën zo goed mogelijk te regelen. Ze gaan erg secuur te werk waardoor jij je hier geen zorgen hoeft te maken en je helemaal kunt focussen op dingen die een stuk leuker zijn. Je hebt weer meer tijd voor nieuwe projecten, andere werkzaamheden of om gewoon een keer een avondje op de bank te liggen.