Boekhouder Rotterdam

Rotterdammers opgelet! Ben jij op zoek naar een nieuwe boekhouder in Rotterdam? Wij zitten helaas niet in Rotterdam, maar in Heerde, dat op bijna twee uur rijden van Rotterdam af ligt. Maar toch zijn wij de beste keuze voor jou als je graag een nieuwe boekhouder wilt hebben. Tegenwoordig moet toch alles op afstand, dus waarom zou je ook niet kiezen voor een boekhouder op afstand? Hartstikke efficiënt ook nog, want zo worden er een hoop reiskosten en reistijd bespaard. Daarnaast zul je niet eens merken dat wij in Heerde en niet in Rotterdam zitten.

 

Net als in de Kuip zetten wij er alles op alles op om de beste te zijn en dat lukt ons ook aardig goed. We zetten ons beste beentje voor om jou zo goed mogelijk te helpen bij al je financiële zaken. Je hoeft je er zelf niet meer druk om te maken, want wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is zodat je hier zelf niet meer over na hoeft te denken. Je kunt ons gewoon spreken via een videogesprek waardoor het net lijkt alsof we gewoon bij je aan tafel zitten. Hierdoor is het ook geen probleem dat we geen boekhouder uit Rotterdam zijn.

 

We zullen ervoor zorgen dat de afstand geen probleem zal zijn. Het is natuurlijk niet erg praktisch om elk kwartaal een bakje met bonnetjes bij ons af te komen geven. Daarom is het bij ons mogelijk om alle bonnetjes die je krijgt gewoon meteen door te sturen naar ons via de mail of WhatsApp. Dat is voor jou ook een stuk makkelijker, want als je het gewoon bijhoudt is het in een paar seconde gepiept. Wil je ons toch graag een keertje in het echt zien? Dan stappen wij met alle plezier in de auto om naar Rotterdam te komen.