Boekhouder Nijmegen

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een boekhouder in Nijmegen. Je hebt geluk, want ondanks dat wij niet in Nijmegen zitten, is het toch voor jou mogelijk om voor ons te kiezen als jouw nieuwe boekhouder! Het zou namelijk zonde zijn als je je moet beperken tot alleen maar boekhouders bij jou in de buurt. Wij zitten in Heerde, op een klein uurtje rijden van Nijmegen. Deze afstand is geen probleem, want wij werken vooral op afstand. Tegenwoordig moet je namelijk zo’n beetje alles op afstand, dus daar doen wij lekker aan mee. Is wel zo handig, en daarnaast ook nog eens heel efficiënt.

 

Hoe wij dan op afstand werken? Nou, heel simpel. De vergaderingen die wij hebben, voeren we via een videogesprek. Zo hoeven we ook niet steeds naar elkaar toe te reizen en besparen we allebei een hoop reiskosten en natuurlijk ook reistijd. De bonnetjes hoef je niet langer in een schoenendoos te bewaren om één keer in het kwartaal naar ons toe te komen brengen. Zodra je een bonnetje krijgt, maak je hier een foto van met je telefoon en deze stuur je naar ons toe via de mail of WhatsApp. Hartstikke snel gedaan dus. Het feit dat wij zo ver van jou vandaan zitten, zul je niet eens merken. Wil je nou toch graag een keertje face to face met ons afspreken? Dan stappen wij met alle plezier in de auto voor je om een keer jouw kant op te komen.

 

In de oudste stad van Nederland vind je natuurlijk heel veel kennis, maar de meeste kennis over boekhouden vind je toch echt bij ons in Heerde. Wij doen ons werk heel goed en heel secuur. Onze medewerkers zijn razend enthousiast om aan de slag te gaan om jouw financiële zaken tot in de puntjes te verzorgen, zodat jij hier zelf niet meer aan hoeft te denken.