Boekhouder Lelystad

Waarschijnlijk ben jij op zoek naar een nieuwe boekhouder en de kans is heel groot dat je op zoek bent naar een bedrijf dat bij jou in de buurt zit, Lelystad dus. Maar in een samenleving waarin tegenwoordig alles op afstand moet, kun je toch net zo goed ook meteen kiezen voor een boekhouder op afstand? Hiermee maak je het in principe voor jezelf ook een stuk makkelijker, want je zoekveld wordt steeds breder. Het is zonde om je te beperken tot alleen boekhouders die bij jou in de buurt zitten. Zeker wanneer de beste optie voor jou zo’n 55 kilometer van jou vandaan gevestigd is, namelijk in Heerde.

 

Het is je waarschijnlijk wel al duidelijk dat wij in Heerde zitten. Onze medewerkers staan hier voor je klaar om jou zo goed mogelijk te helpen om je financiële zaken in orde te stellen. Dit doen wij door goed met jou mee te denken en door heel secuur te werk te gaan. Hierdoor kun jij alles uit handen geven en hoef je niet meer om te kijken naar jouw financiën. En dat is natuurlijk waar het om draait, want zo heb jij meer tijd om aandacht te besteden aan dingen die een stuk leuker zijn, zoals nieuwe projecten of gewoon een avondje op de bank zitten en Netflix kijken.

 

Dat wij 55 kilometer van jou vandaan zitten, zul jij helemaal niet merken. Daar zorgen wij namelijk wel voor! Alle vergaderingen gaan om te beginnen via een videogesprek. Het zal dus net lijken alsof wij bij jou aan tafel zitten, alleen zijn er in dit geval geen reiskosten en geen reistijd gemaakt. Win win dus! Als je toch graag een keertje face to face met ons af wil spreken, is het fijn om te weten dat we maar een autorit van zo’n drie kwartier van je verwijderd zijn. Het is natuurlijk niet onmogelijk om bij ons langs te komen.