Boekhouder Leeuwarden

 

Als je op zoek bent naar een nieuwe boekhouder in Leeuwarden, dan zul je er waarschijnlijk niet zo snel aan denken om te kiezen voor een boekhouder in Heerde. Een boekhouder die ongeveer op uur en een kwartier rijden van jou vandaan zit, klinkt namelijk niet ideaal. Maar waarom zou je je beperken tot alleen meer een boekhouder bij jou in de buurt? Tegenwoordig moet alles op afstand en een boekhouder op afstand hoort daar natuurlijk gewoon bij. Een vergadering kan gewoon via een videogesprek. Zo hoef je ook niet helemaal naar ons toe te komen, wat jou elke keer een hoop reiskosten en reistijd bespaart.

 

Mocht je nou toch graag een keer face to face met ons afspreken, dan stappen wij met alle plezier in de auto om een tochtje naar het hoge noorden te maken. Onze medewerkers helpen jou graag met je financiële zaken. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. We vinden het erg belangrijk dat alles goed gebeurt en gaan daarom erg secuur te werk. Een betere boekhouder die zo met je meedenkt als wij doen, zul je in Leeuwarden niet vinden!

 

Helaas zitten wij niet in het mooie Ljouwert, maar van deze afstand zul jij als klant niks merken. Zo is het bijvoorbeeld niet nodig om aan het einde van elk kwartaal een schoenendoos vol bonnetjes bij ons af te geven. Je kunt namelijk gewoon, zodra je een bonnetje krijgt, hier een foto van maken met je mobiele telefoon en deze doorsturen naar ons. Dit is in een paar seconde gepiept en zo houd je de werkdruk voor jezelf ook laag. Dan kun jij je lekker focussen op dingen die jij een stuk leuker vindt, zoals werken aan een nieuw project of gewoon een avondje op de bank liggen om Netflix te kijken.