Boekhouder Hoofddorp

Als je op zoek bent naar een nieuwe boekhouder terwijl je in Hoofddorp of in de buurt hier van woont, dan zul je waarschijnlijk ook in deze regio op zoek gaan. Eigenlijk is dat best wel jammer, want de beste boekhouder voor jou zit zo’n 115 kilometer naar rechts, namelijk in Heerde. Daar zit ons bedrijf gevestigd. Ondanks dat we zo ver van jou vandaan zitten, zijn wij de beste keuze voor jou. Onze medewerkers staan nu al klaar om jou zo goed mogelijk te helpen met al je financiële zaken. Ze zijn enorm meedenkend en erg secuur, waardoor jij al jouw financiële zaken uit handen kan geven en met een gerust hart aan ons over kan laten.

 

Tegenwoordig gaat alles op afstand, waardoor een boekhouder op afstand eigenlijk alleen maar logisch is. Het heeft daarnaast ook nog vele voordelen. Je hoeft er bijvoorbeeld niet heen te rijden, wat jou een hoop reiskosten en reistijd bespaart. De vergaderingen met ons gaan namelijk allemaal via een videogesprek. Hierdoor merk je dus ook niks van de afstand tussen ons in. Het zal net lijken alsof wij bij jou aan tafel zitten. Als je toch graag ons een keertje in het echt wil zien, dan is het voor ons absoluut geen probleem om in de auto te springen en een keertje richting Hoofddorp te komen.

 

Een boekhouder op afstand is om nog meer redenen handig. Ben jij ook zo iemand die al zijn bonnetjes in een oude schoenendoos bewaart en aan het einde van het kwartaal aan je boekhouder afgeeft? Dat is bij ons niet meer nodig. Je kunt namelijk gewoon met je mobiele telefoon een foto van het bonnetje maken zodra je die krijgt. Deze stuur je dan naar ons in een mailtje of in een appje, zodat wij hem meteen binnen hebben. Een stuk sneller en gemakkelijker dus.