Boekhouder Hilversum

Grote kans dat jij in Hilversum woont en op zoek bent naar een nieuwe boekhouder. Dan is de kans ook redelijk groot dat jij kijkt naar bedrijven die in Hilversum of bij jou in de buurt gevestigd zijn. En dat is dus best wel zonde. Als je dit doet, dan beperk je jezelf namelijk enorm in je keuze. Het aantal boekhouders waar je dan uit kunt kiezen is een stuk kleiner dan wanneer je ook kijkt naar boekhouders die iets verder van je vandaan zitten, bijvoorbeeld zo’n tachtig kilometer verderop.

 

Geheel toevallig zitten wij zo’n tachtig kilometer van Hilversum af. Maar van deze afstand zul jij helemaal niks merken, daar zorgen wij wel voor. De vergaderingen gaan namelijk helemaal op afstand. Dat wil zeggen dat je gewoon thuis kunt blijven, want we vergaderen in de vorm van een videogesprek. Zo lijkt het toch net alsof we bij elkaar aan tafel zitten. Het is misschien een beetje gek om een boekhouder te hebben die je nog nooit hebt gezien, dus wil je ons toch graag een keertje in het echt zien dan springen wij graag in de auto om een keer richting de mediastad van Nederland te komen.

 

Onze medewerkers zijn heel secuur in hun werk en gaan tot het gaatje om jou tevreden te houden. We denken erg met je mee zodat alles geregeld is zoals jij het wilt en dat je hier zelf niet meer naar om hoeft te kijken. Zo heb jij dus tijd om je te focussen op dingen die een stuk leuker zijn, zoals nieuwe projecten of andere werkzaamheden. Je hoeft ook niet elk kwartaal bij ons langs te komen om al je bonnetjes af te geven. Deze kun je namelijk naar ons mailen of appen zodra je ze krijgt. Dit kost elke keer maar een paar seconden en is dus heel snel gedaan.