Boekhouder Helmond

Boekhouder Helmond

 

Als je in Helmond woont en een voetbalclub moet kiezen, dan is dat natuurlijk Helmond sport. Logisch! Maar als je in Helmond woont en je bent op zoek naar een nieuwe boekhouder, dan is het verstandig om ook eens buiten de stad te kijken. Er zijn uiteraard veel goede boekhouders in Helmond, maar de allerbeste zit toch echt zo’n 130 kilometer verderop, namelijk in Heerde. Mocht het nog niet duidelijk zijn, daar zitten wij dus gevestigd. En ons team staat al helemaal klaar om jou te gaan helpen met al je financiële zaken.

 

Het klinkt misschien niet helemaal logisch om te kiezen voor een boekhouder in Heerde terwijl je zelf in Helmond woont. Maar geloof ons als wij zeggen dat jij helemaal niks van deze afstand zult merken. Al onze vergaderingen zullen namelijk gaan via een videogesprek. Hierdoor kunnen wij gewoon op ons kantoor blijven en, nog veel belangrijker, kun jij ook gewoon lekker thuis blijven. Als je toch wel graag een keer face to face af wil spreken met ons, dan stappen wij met alle plezier een keer in de auto om naar Helmond te komen.

 

De kwaliteit van onze werkzaamheden zullen dus ook niet lijden onder de afstand tussen Helmond en Heerde. Onze werknemers gaan zeer secuur te werk, waardoor al jouw financiën tot in de puntjes worden verzorgd. Hierdoor hoef jij hier zelf niet meer naar om te kijken en kun jij je bezighouden met dingen die een stuk leuker zijn. Nieuwe projecten bijvoorbeeld, of gewoon wat tijd doorbrengen met familie of vrienden. Die bonnetjes die je altijd krijgt, hoef je ook niet meer te bewaren in een oude schoenendoos. Je kunt hier namelijk een foto van maken en naar ons sturen via de mail of WhatsApp. Dat is zo gepiept en je hoeft ons dus ook niet elk kwartaal op te zoeken om de bonnetjes af te geven.