Boekhouder Heerlen

Als je in Heerlen woont en op zoek gaat naar een nieuwe boekhouder, dan zoek je waarschijnlijk ook naar een bedrijf dat bij jou in de buurt gevestigd zit. Dat is namelijk een stuk handiger wanneer je naar het kantoor moet om zaken te regelen. Toch kun je veel beter kiezen voor een bedrijf dat iets verder weg zit. Bijvoorbeeld in Heerde, zo’n 220 kilometer noordelijker ten opzichte van Heerlen. Daar zitten wij namelijk gevestigd.

 

Onze medewerkers staan, ondanks de afstand, klaar om jou te helpen met al je financiële zaken. Wij nemen voor je over en verzorgen alles tot in de puntjes. Je zult nergens anders een boekhouder vinden die zo met je meedenkt als wij dat doen. Jij hoeft hier dus niet meer naar om te kijken, waardoor je weer meer tijd hebt voor leukere dingen zoals nieuwe projecten of andere werkzaamheden. Al je financiën kun je aan ons overlaten dus. De bonnetjes die je krijgt kun je gewoon naar ons sturen met je telefoon, zodat je ook niet meer elk kwartaal langs het kantoor hoeft te komen.

 

Het lijkt een hele afstand tussen Heerlen en Heerde en dat is het in principe ook, maar die afstand maakt niks uit wanneer de vergaderingen gehouden worden in de vorm van een videogesprek. Zo kun jij gewoon thuis of op jouw kantoor blijven zitten en kunnen wij ook op kantoor blijven zitten. Tegenwoordig moet toch bijna alles op afstand dus een boekhouder op afstand hoort daar helemaal bij. Bovendien scheelt het ook enorm in de reistijd en reiskosten. Win win dus! Het klinkt misschien gek om een boekhouder te hebben die je nog nooit hebt gezien. Dus als jij het fijner vindt om toch een keertje face to face af te spreken, dan is het voor ons absoluut geen probleem om een keertje in de auto te stappen en naar het mooie zuiden te komen.