Boekhouder Heerhugowaard

Als je in Heerhugowaard woont en op zoek bent naar een nieuwe boekhouder, dan zoek je deze waarschijnlijk ook in Heerhugowaard of in de buurt hiervan. Maar heb je al eens gehoord van een boekhouder op afstand? Dit is een boekhouder die, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk werkt op afstand. Dit betekent niet dat jouw boekhouder aan de andere kant van de tafel gaat zitten wanneer je langskomt, maar afstand betekent ook echt afstand. Jij zit dus gewoon thuis of op jouw kantoor en wij zitten ook op ons kantoor. Hartstikke handig, want zo kun je kiezen voor een boekhouder die echt het beste is voor jou, zoals wij dus!

 

Wij zitten namelijk nogal een eindje van Heerhugowaard af. In Heerde, om precies te zijn. Dat is zo’n 125 kilometer van jou vandaan. Maar van deze afstand zul jij gelukkig helemaal niks merken. Alle vergaderingen gaan via een videogesprek waardoor het net lijkt alsof we toch bij elkaar aan tafel zitten. Je bonnetjes hoef je niet langer te bewaren en elk kwartaal af te geven, want je kunt gewoon een foto hiervan door mailen of appen naar ons zodra je ze krijgt. Hartstikke snel, handig en ook nog eens heel efficiënt. Er worden hiermee namelijk een hoop reiskosten en reistijd bespaard. Wil je ons toch graag een keertje in het echt spreken? Dan stappen wij graag in de auto om een keer richting Heerhugowaard te komen.

 

Onze medewerkers denken met jou mee en pakken jouw financiën dus aan zoals jij dat het liefste hebt. We gaan heel secuur te werk en zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Hierdoor kun jij alles uit handen geven en er niet meer naar omkijken. Wij regelen alles voor je, dus jij hebt weer meer tijd om je te focussen op dingen die een stuk leuker zijn. Nieuwe projecten, bijvoorbeeld. Hartstikke fijn dus, zo’n boekhouder op afstand!