Boekhouder Haarlem

Het klinkt misschien niet helemaal logisch om voor een boekhouder in Heerde te kiezen terwijl jij zelf in Haarlem woont. Je zou natuurlijk eerder kiezen voor een boekhouder in Haarlem en dat begrijpen we, maar toch raden we je sterk aan om voor ons te kiezen. Wij zetten namelijk ons beste beentje voor jou en je financiële zaken. Daarnaast zullen we ervoor zorgen dat het feit dat we op ruim een uur rijden van jou vandaan zitten niet tot een probleem zal leiden. Je zult het niet eens merken!

 

Iedereen moet tegenwoordig natuurlijk afstand houden. Dus waarom zou je dan niet kiezen voor een boekhouder op afstand? Op deze manier hoef je je niet te beperken in je keuze tot alleen de boekhouders die dicht bij jou in de buurt zitten. Alle mogelijkheden zijn een optie, zodat je echt de beste kunt kiezen. En dan zijn wij dus! Onze werknemers zijn niet alleen super vriendelijk, maar ze zullen er ook alles aan doen om jouw financiële zaken tot in de puntjes te regelen. En dat is waar het uiteindelijk om draait, toch?

 

Het verschil tussen ons en een boekhouder in Haarlem zul je qua afstand niet merken. We kunnen bijvoorbeeld gewoon vergaderen via een videogesprek. De bonnetjes die je zo goed bewaart, hoef je niet elk kwartaal bij ons af te geven, maar kun je gewoon naar ons sturen via een mailtje of een appje. Je hebt dan dus ook niet het gedoe dat je alles in één keer kunt doen, maar dit kun je heel gemakkelijk bijhouden door meteen een foto door te sturen wanneer je het bonnetje krijgt. Kind kan de was doen! Als je ons toch graag een keer face to face wil zien, vinden wij het uiteraard geen probleem om in de auto stappen en naar je toe te komen.