Boekhouder Eindhoven

Ben je op zoek naar een nieuwe boekhouder in EIndhoven? Wij zitten ook in Eindhoven, maar dan wel in je laptop. Ons kantoorgebouw staat namelijk in Heerde. Maar aangezien tegenwoordig toch alles op afstand moet, kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor een boekhouder op afstand. Je zult niet eens merken dat we op ongeveer anderhalf uur rijden van je vandaan zitten. We kunnen namelijk gewoon bellen via een videogesprek, waardoor het net lijkt alsof we met elkaar aan één tafel zitten. Dit scheelt ons allebei een hoop reiskosten en reistijd omdat we niet steeds naar elkaar toe hoeven te rijden. Hierdoor is het dan ook geen probleem dat wij niet in de mooie lichtstad Eindhoven zitten.

 

Wij in Heerde zijn misschien niet de gekste, maar wij zijn wel de beste als het gaat om boekhouden. Je zult geen ander bedrijf vinden waarbij de medewerkers zo enthousiast zijn om jou te hulp te staan. We zetten alles op alles om jou zo goed mogelijk te helpen met je financiële zaken. Deze zijn bij ons dan ook in hele goede handen en we verzorgen alles tot in de puntjes. Je kunt het helemaal aan ons over laten zodat jij je hier niet meer druk over hoeft te maken.

 

Het fijne van een boekhouder op afstand, is dat je niet elk kwartaal erheen hoeft om een schoenendoos vol bonnetjes af te geven. Je kunt namelijk gewoon een foto van het bonnetje maken met je mobiel en deze meteen naar ons doorsturen via WhatsApp of een mailtje. Op deze manier voorkom je ook meteen dat je steeds al je bonnetjes in een schoenendoos moet bewaren om deze elke drie maanden bij ons langs te komen brengen. Mocht je ons nou toch graag een keertje in het echt willen zien, dan is het uiteraard geen probleem voor ons om een keer naar het gezellige Eindhoven te komen.