Boekhouder Dordrecht

Ben je woonachtig in Dordrecht en op zoek naar een nieuwe boekhouder? Grote kans dat je dan niet verder zoekt dan deze stad. Waarom zou je ook? Het is lekker dichtbij, dus heel handig. Nou, daar heb je het dus mis! Het is zonde om jezelf te beperken in je opties door te kiezen tussen boekhouders die allemaal in Dordrecht zitten. Zeker als je je bedenkt dat de beste boekhouder voor jou zo’n 140 kilometer van jou vandaan zit. Wij zitten namelijk gevestigd in Heerde. Wij hebben misschien niet zo’n mooie, oude binnenstad als jullie, maar wij hebben dus wel mooi de beste boekhouders!

 

Onze medewerkers zijn hartstikke enthousiast om jou te helpen met al je financiële zaken. Dit gaat allemaal op afstand, waardoor die 140 kilometer ook niks meer uit maakt. Tegenwoordig moet alles toch op afstand, dus kun je maar net zo goed kiezen voor een boekhouder op afstand. Alle vergaderingen gaan via een videogesprek, dus het zal eigenlijk net lijken alsof we gewoon bij jou aan tafel zitten. Dit bespaart je ook nog een hoop reiskosten en reistijd. Ideaal dus! We gaan heel secuur te werk en denken met jou mee in wat het beste is voor jou. We werken hard om jou tevreden te maken en om ervoor te zorgen dat jij je niet meer druk hoeft te maken om je financiën. Hierdoor heb jij dus alle tijd om je te focussen op dingen die een stuk leuker zijn, zoals nieuwe projecten!

 

Een boekhouder op afstand heeft nog veel meer voordelen. Ben jij bijvoorbeeld ook zo iemand die al jouw bonnetjes bewaart in een oude schoenendoos, om deze vervolgens aan het einde van het kwartaal bij je boekhouder af te gooien? Bij ons kun je gewoon een foto van een bonnetje door appen of mailen zodra je deze krijgt. Hartstikke handig dus, zo’n boekhouder op afstand.