Boekhouder Doetinchem

Boekhouder in Doetinchem

 

Als je in Doetinchem woont en je gaat op zoek naar een nieuwe boekhouder, dan zul je waarschijnlijk kiezen voor een bedrijf bij jou in de regio. Wij zitten misschien niet in het centrum van de Achterhoek, maar dat betekent niet dat wij niet de juiste keuze zijn. Want de beste optie voor jou zit zo’n 65 kilometer verderop in Heerde. Onze medewerkers staan voor jou klaar en zijn razend enthousiast om jou te hulp te staan bij het regelen van al jouw financiële zaken. En die afstand, daar zul je helemaal niks van merken. Dat beloven wij je.

 

Wij gaan erg secuur te werk, waardoor jouw financiën tot in de puntjes worden verzorgd door ons. We hebben het beste met jou voor en zijn erg meedenkend. Hierdoor hoef jij er niet meer naar om te kijken en kun jij je je focussen op dingen die jij een stuk leuker vindt om te doen. Zo heb je bijvoorbeeld meer tijd voor nieuwe projecten of kun je eens een dagje vrij nemen om door te brengen met je familie en vrienden. Laat het financiële gedeelte maar aan ons over, want dat is immers waar wij goed in zijn.

 

Je vraagt je misschien af hoe je dan niks zult merken van de afstand tussen jou en ons. Al onze vergaderingen gaan via een videogesprek. Dat is niet alleen handig, maar ook nog eens hartstikke efficiënt. Zo zijn we namelijk geen geld kwijt aan reiskosten en hebben we ook geen reistijd. Bonnetjes hoef je ook niet bij ons af te komen geven, want deze kun je versturen via de mail of WhatsApp zodra je ze krijgt. Als je toch heel graag een keertje face to face met ons wil afspreken, dan vinden we het absoluut geen probleem om in de auto te stappen en richting Doetinchem te komen.