Boekhouder Delft

Boekhouder in Delft

 

Mocht je in Delft wonen of in de buurt van deze mooie stad en ben je op zoek naar een nieuwe boekhouder, dan is de kans natuurlijk groot dat je kijkt naar bedrijven die daar ook gevestigd zijn. Waarschijnlijk zul je niet echt op zoek gaan naar een boekhouder in bijvoorbeeld Heerde, zo’n 150 kilometer verderop. En toch zit daar de beste keuze voor jou, want daar zitten wij namelijk gevestigd! Onze werknemers staan klaar om jou te helpen met al jouw financiële zaken zodat je hier zelf helemaal niet meer naar om hoeft te kijken en je kan focussen op dingen die een stuk leuker zijn.

 

Oké, 150 kilometer klinkt misschien best wel ver en dat is het ook wel, maar deze afstand is ineens niet meer belangrijk wanneer wij vergaderen via een videogesprek. Dan kun jij gewoon op jouw kantoor of thuis in de keuken blijven zitten, en wij kunnen ook op ons kantoor in Heerde blijven zitten. Zo zijn we wel in dezelfde ruimte, maar dan 150 kilometer van elkaar verwijderd. Als dan tegenwoordig toch alles op afstand moet, dan kun je maar net zo goed meteen kiezen voor een boekhouder op afstand. Naast dat het heel handig is, is het ook enorm efficiënt. Zo hoef je namelijk niet meer naar je boekhouder toe te gaan, waardoor je een hoop reistijd en reiskosten kunt besparen!

 

Wij zorgen er dan voor dat jouw zaken tot in de puntjes zijn geregeld. Doordat we erg secuur te werk gaan, kunnen wij jouw financiën goed verzorgen. Een boekhouder op afstand heeft natuurlijk nog meer voordelen. Zo hoef je niet al je bonnetjes te bewaren in een oude schoenendoos, maar deze kun je meteen naar ons sturen door er een foto van te maken met je mobiele telefoon en door te mailen.