Boekhouder Assen

Als je op zoek bent naar een nieuwe boekhouder in Assen, dan zul je waarschijnlijk niet zo snel denken aan een boekhouder bijna honderd kilometer verderop in Heerde. Dat is logisch, maar dat betekent niet dat wij niet de beste optie voor je zijn. Want waarom zou je jezelf beperken tot alleen maar boekhouders in Assen? Dat wij de beste zijn die je kunt vinden, zullen we voor je bewijzen zodra we voor je werken. Wij gaan heel secuur te werk om te voorkomen dat er fouten worden gemaakt. Al je financiële zaken kun je aan ons over laten zodat jij je hier zelf geen zorgen meer om hoeft te maken. Jij kunt je dan gewoon focussen op dingen die een stuk leuker zijn, zoals andere aspecten van je werk of een avondje doorbrengen met vrienden.

 

Het fijne van een boekhouder op afstand is dat je niet al je bonnetjes steeds in een schoenendoos hoeft te bewaren. Je kunt hier gewoon, zodra je ze krijgt, een foto van maken met je mobiele telefoon en deze doorsturen naar ons. Het is in een paar seconden gepiept en als je dit goed bijhoudt, blijft voor jou de werklast laag. Daarnaast hoef je ook niet elk kwartaal naar ons toe te komen om de bonnetjes af te geven.

 

Uiteraard is het wel belangrijk dat we elkaar af en toe spreken. Dit gaat heel gemakkelijk via een videogesprek. Niet alleen is dat hartstikke handig, maar ook nog eens efficiënt. Je hoeft namelijk niet de deur uit om ons te zien, wat jou een hoop reiskosten en reistijd bespaart. Het is net alsof we met jou aan de keukentafel zitten. Wil je ons toch graag een keertje face to face zien? Dan stappen we gewoon in de auto om een keertje naar Assen te komen.