Boekhouder Arnhem

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een boekhouder in Arnhem, maar wist je dat slechts drie kwartier rijden verderop ook een hele goede boekhouder zit? Wij namelijk! We zitten in Heerde, maar staan graag op afstand voor je klaar. Het lijkt misschien logischer om te kiezen voor een boekhouder in Arnhem, maar waarom zou je dat doen? Je zult niet eens merken dat wij niet in dezelfde stad als jij zitten, daar zorgen wij wel voor. Daarnaast is op afstand werken hartstikke efficiënt, want zo ben je veel minder tijd en geld kwijt aan reistijd en reiskosten. Win win dus!

 

Wij staan met heel veel enthousiasme en professionaliteit voor jou klaar om al je financiële zaken in orde te maken. Je kunt het helemaal uit handen geven en ons vertrouwen dat we alles voor jou regelen. We werken uiteraard heel correct en denken met jou mee om alles zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Het feit dat wij in Heerde zitten, is dus geen probleem. Voor jou is het ook fijn, want we zorgen ervoor dat jij gewoon gebruik kan maken van de beste boekhouder die er is. En dat is precies waar het om draait, toch?

 

De afstand tussen Arnhem en Heerde kunnen we digitaal gemakkelijk overbruggen. Zo kun je bijvoorbeeld van de bonnetjes die je krijgt foto’s naar ons sturen via je telefoon. Dat is niet alleen heel snel, maar hierdoor hoef jij ook niet elk kwartaal een schoenendoos met bonnetjes bij ons af te komen geven. Vergaderingen kunnen uiteraard heel gemakkelijk en efficiënt via een videogesprek. Het is dan net alsof we bij elkaar aan tafel zitten. Als je toch graag een keertje langs wil komen, is dat natuurlijk geen probleem. Ook stappen we graag een keer in de auto om jou op te komen zoeken, mocht je dat fijner vinden.