Boekhouder Amsterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe boekhouder in Amsterdam? Helaas is dat een beetje ver weg van Heerde, waar wij zitten. Dat wil echter niet zeggen dat wij niks voor je kunnen betekenen! Gelukkig zijn er namelijk tegenwoordig genoeg manieren om deze afstand digitaal te overbruggen. Dat is natuurlijk ook wel handig aangezien het niet heel verstandig is om onnodig het huis uit te gaan. Als je het toch wel heel fijn vindt om ons een keer in het echt te zien, snappen we dat natuurlijk en stappen we met alle liefde en plezier in de auto voor een meeting.

 

We hebben misschien niet een mooi pand aan de Amsterdamse grachten, maar dat is natuurlijk ook niet het belangrijkste wanneer je een nieuwe boekhouder gaat zoeken. Bij ons werken in ieder geval wel de beste en meest aardige mensen die jouw financiën op de eerste plaats zetten. En dat is het allerbelangrijkste, toch? We hoeven immers niet per se bij jou om de hoek te zitten om je goed te kunnen helpen. Het is eigenlijk ook wel iets fijner. Op deze manier hoeft er namelijk niemand heel lang in de auto te zitten en reiskosten te maken terwijl het ook gratis kan.

 

We gaan zo efficiënt mogelijk te werk zodat het ook voor jou fijn is om met ons te werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om foto’s te maken van je bonnetjes en om deze dan naar ons sturen via WhatsApp of de mail. Op deze manier hoef je niet alle bonnetjes in een schoenendoos te bewaren en om de drie maanden deze allemaal naar ons toe te brengen. Hierdoor is de afstand tussen Amsterdam en Heerde al helemaal geen probleem meer en het scheelt jou natuurlijk ook meteen een hoop stress aan het einde van het kwartaal.