Boekhouder Amstelveen

Als je op zoek bent naar een nieuwe boekhouder in Amstelveen, dan zul je waarschijnlijk niet zo snel denken aan ons. Wij zitten namelijk zo’n 110 kilometer verderop in Heerde. Desondanks zijn wij de beste keuze voor jou en geloof ons maar dat je van die afstand niks zult merken. Wij werken namelijk voornamelijk op afstand. Als tegenwoordig alles op afstand moet, waarom zou je dan niet kiezen voor een boekhouder op afstand? Dit is niet alleen heel handig, maar het is ook heel efficiënt. Het scheelt je namelijk een hele hoop reiskosten en reistijd.

 

Wij komen namelijk naar jou toe. Sterker nog, we zitten op je keukentafel en in je laptop. Onze vergaderingen gaan namelijk allemaal via een videogesprek. Je hoeft dus niet eens de deur uit om ons te zien. Wil je toch graag een keertje face to face afspreken? Dan stappen we gewoon in de auto om een keertje richting Amstelveen te komen. Een boekhouder op afstand betekent ook dat je niet meer aan het einde van elk kwartaal bij ons langs hoeft te komen om die schoenendoos vol met bonnetjes af te geven. Je kunt namelijk gewoon een foto maken met je mobiele telefoon wanneer je een bonnetje krijgt en deze gelijk naar ons doorsturen. Ideaal dus!

 

Als je voor ons kiest als jouw nieuwe boekhouder, zullen wij er alles aan doen om voor jou alles zo goed mogelijk te regelen. We werken erg nauwkeurig om te voorkomen dat er iets mis gaat. Je kunt ons honderd procent vertrouwen om alle financiële zaken van je over te nemen zodat jij je hier zelf niet meer op hoeft te focussen. We denken met je mee zodat alles geregeld is op de manier zoals jij het graag wilt hebben en we doen er alles aan om te zorgen dat jij tevreden bent.