Boekhouder Amersfoort

Ben je op zoek naar een nieuwe boekhouder in Amersfoort? Sorry, daar zitten wij helaas niet. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we jou niet kunnen helpen. Wij zitten in Heerde, een kleine drie kwartier rijden van Amersfoort af. Wij werken grotendeels op afstand, waardoor het ook niet uit maakt dat we niet bij jou in de stad zitten. Een vergadering gaat bijvoorbeeld gewoon in de vorm van een videogesprek. Tegenwoordig moet alles op afstand, dus waarom zou je ook niet kiezen voor een boekhouder op afstand? Dit is ook nog eens erg efficiënt omdat je een hoop reiskosten en reistijd bespaart op deze manier.

 

Een ander voordeel van een boekhouder op afstand is dat je niet al je bonnetjes in een schoenendoos hoeft te bewaren om deze aan het einde van het kwartaal bij ons af te geven. Zodra je een bonnetje krijgt, maak je hier een foto van met je telefoon en deze kun je doorsturen via een e-mail of een berichtje op WhatsApp. Ideaal, toch? Als je toch graag een keertje face to face met ons afspreekt, dan is het voor ons absoluut geen probleem om een keertje in de auto te stappen en richting Amersfoort te komen.

 

Wij zitten misschien niet in de Keistad, maar dat betekent niet dat wij niet de beste optie voor jou zijn! Onze medewerkers hebben altijd het beste met je voor en zij zullen er dan ook  alles aan doen om jouw financiële zaken helemaal tot in de puntjes te verzorgen. En daar zijn we dan ook heel erg goed in. We werken erg secuur en zorgen ervoor dat alles in orde is. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken om deze zaken en kun jij je focussen op dingen die veel leuker en interessanter voor jou zijn.