Boekhouder Almelo

Als je in of in de buurt van Almelo woont, ben je waarschijnlijk naar een boekhouder in de buurt en niet eentje zoals wij die op ongeveer een uur rijden van je af zitten. Ondanks deze afstand zijn wij toch wel degelijk de beste keuze voor jou. Dat wij in Heerde zitten en niet in Almelo, zul jij namelijk niet eens merken. Wij werken voornamelijk op afstand. De vergaderingen die we voeren, zullen dus videogesprekken zijn. Zo lijkt het net alsof we gewoon bij jou aan de keukentafel zitten. Hartstikke handig, want dit scheelt ons allebei een hoop reiskosten en reistijd.

 

Alles gaat tegenwoordig op afstand, dus waarom zou je niet kiezen voor een boekhouder die ook op afstand van je zit? Het is ook nog eens heel efficiënt. Je hoeft niet meer al je bonnetjes in een schoenendoos te bewaren en deze aan het einde van elk kwartaal bij ons af te geven. Zodra je een bonnetje krijgt, kun je hier namelijk gewoon een foto van maken met je mobiele telefoon en deze doorsturen naar ons. Dit is in een paar seconden gebeurt en hierdoor blijft voor jou de werkdruk laag. Zo wordt het ook geen probleem dat we niet een boekhouder in Almelo zijn. Als je toch heel graag een keertje face to face met ons af wil spreken, dan vinden wij het natuurlijk geen probleem om in de auto te stappen om naar je toe te komen.

 

In Heerde staan wij dan voor je klaar om je te helpen met alle financiële zaken die je zelf niet wilt of kunt regelen. Wij nemen alles uit handen voor je zodat jij je kunt focussen op dingen die je echt leuk vindt. We gaan zeer secuur te werk en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor je is geregeld zodat je je hier zelf niet druk om hoeft te maken.