Boekhouder Alkmaar

Ben je op zoek naar een nieuwe boekhouder in Alkmaar? Stop dan maar met zoeken, want je hebt ons gevonden! Oké, technisch gezien zitten we in Heerde en niet in Alkmaar, maar we zijn wel de beste die je tegen zult komen. Daarnaast werken wij vooral op afstand, waardoor je niet eens zult merken dat wij zo’n 130 kilometer verderop zitten. We zullen er dan ook voor zorgen dat de afstand geen probleem zal zijn. De vergaderingen kunnen we gewoon doen via een videogesprek. Dit is ook nog eens hartstikke efficiënt omdat het je een hoop reistijd en reiskosten scheelt. Vind je het toch fijn om een keer face tot face met ons af te spreken zodat je weet wie we precies zijn? Dan stappen we met alle plezier in de auto om een keer naar Alkmaar te komen.

 

Een boekhouder op afstand heeft nog meer voordelen. Zo is het bijvoorbeeld gewoon mogelijk om met je telefoon een foto te maken van je bonnetje zodat je deze meteen door kunt sturen via een mailtje of een appje. Hiermee voorkom je dat je een schoenendoos vol met bonnetjes moet bewaren en deze om de drie maanden bij ons af moet geven. Ideaal, toch?

 

Wij zijn misschien niet zo creatief als de boekhouder van Dirk Scheringa, maar we zullen er wel voor zorgen dat jouw financiële zaken altijd op en top geregeld zijn zodat je je hier zelf geen zorgen om hoeft te maken. Wij doen ons werk hartstikke secuur en vinden het ook leuk om het te doen. Dit zorgt er dan weer voor dat we ook heel goed zijn in wat we doen. Doordat je alles uit handen kunt geven en aan ons over kunt laten, kun jij je gewoon focussen op de dingen die jij een stuk leuker en belangrijker vindt.